Untitled
14 nov 2014
week 74: 7 t/m 13 november

Op 07 november hebben we met zijn vieren een boterham gegeten en daarna zijn we vertrokken naar Preston Palace voor een weekendje weg in verband met het 40-jarig huwelijk van opa en oma Van Mierlo. Laura heeft maar heel even geslapen in de auto, maar is wel erg lief geweest. Toen we er waren, hebben we even gewacht op opa en oma, tante Monique en Lars en daarna zijn we naar onze kamers gegaan. We hadden een tweepersoonskamer met 2 campingbedjes erop. We zijn wat gaan drinken met wat lekkers erbij en toen ook oom Anton en Esther er waren, zijn we met zijn allen gaan eten. Na het eten ben ik met Laura naar de kamer gegaan, omdat ze erg moe was. Toen Bas even later ook naar bed kwam, sliep Laura nog niet. De bedjes van Bas en Laura stonden tegen elkaar aan en Bas ging steeds over de rand van zijn bedje boven Laura’s bedje hangen en zei: “Hallo, Laura!!!” Het duurde dus wel even voordat ze allebei in slaap vielen, maar ze hebben wel de hele nacht doorgeslapen.
Op 08 november zijn we samen gaan ontbijten. Daarna hebben we opa en oma hun cadeau gegeven. Oma, tante Monique, oom Anton, Esther, Lars, Mark, Bas, Laura en ik zijn gaan zwemmen. We zijn een tijdje in het diepe bad en de stroomversnelling geweest, daarna zijn we naar het peuterbadje gegaan, waar Bas en Laura fijn gespeeld hebben en van de glijbaan geweest zijn. We hebben met zijn allen geluncht en daarna ben ik met Laura naar de kamer gegaan voor haar middagdutje. Ze was erg moe van het zwemmen en heeft lekker geslapen. We zijn ’s middags naar de speeltuin geweest, waar Laura fijn gespeeld heeft op het springkussen en de glijbanen.
Ook op 09 november zijn we na het ontbijt gaan zwemmen. Toen Laura haar middagdutje gedaan had, hebben we met zijn allen gemidgetgolft. Laura heeft wat rondgesjokt, over de banen gekropen en op de live-muziek gedanst. Na het avondeten zijn Bas en Laura tegelijk naar de kamer gegaan om te gaan slapen. Laura leek veel buikpijn te hebben. Ze huilde erg hard, overstrekte zich steeds en trapte met haar benen. Ze huilde zo erg dat de buurvrouw aanklopte om te kijken of er wel iemand bij haar was. We hebben met haar gewandeld, haar buikje gemasseerd, met haar beentjes “gefietst”, maar niets hielp. Uiteindelijk is ze op mijn buik in slaap gevallen. Toen ik haar in haar bedje legde, werd ze na een kwartier weer huilend wakker. Ik heb haar maar weer uit haar bedje gepakt en ze is weer op mijn buik in slaap gevallen. Nu sliep ze wel goed door.
Op 10 november hebben we met zijn allen ontbeten. Daarna hebben we de koffers alvast in de auto gezet. Bas, Laura, Esther en Lars hebben nog even in de speeltuin gespeeld, we hebben nog wat gedronken en daarna zijn Mark, Bas, Laura en ik alvast vertrokken. Toen we thuis waren, hebben we met zijn vieren een boterham gegeten en heb ik Laura in bed gelegd voor haar middagdutje. Oma Van Aerle kwam op Laura passen toen Bas en ik Mark naar het vliegveld gingen brengen. Mark moest naar Engeland voor een training voor zijn werk. Laura heeft niet echt geslapen, ze lag steeds te brabbelen, maar omdat ze niet huilde en in ieder geval toch rustte, heeft oma haar lekker in bed laten liggen. Toen ze haar eruit haalde, hebben ze samen gespeeld. Na het avondeten is Laura in bad geweest. Toen ze even geslapen had, werd ze weer huilend wakker, maar gelukkig viel ze gauw genoeg weer in slaap. Om 02.30 uur werd Laura weer huilend wakker en had ze alles overgegeven. Ik heb haar bed verschoond en haar weer in bed gelegd. Ze is meteen weer in slaap gevallen, maar tegen 03.30 uur had ze weer overgegeven. Ik heb haar bed afgehaald, maar omdat er alleen nog schoon beddengoed in de kast op Bas zijn kamer lag niet meer opgemaakt en heb Laura bij mij in bed gelegd. De rest van de nacht heeft ze gelukkig goed doorgeslapen, al had ik steeds minder plek, omdat ze steeds verder mijn kant op kwam liggen ;-).
Ik heb met Laura op 11 november ontbeten, terwijl Bas nog in bed lag. Hij moest naar de Peuterspeelzaal, maar omdat hij vannacht niet zo goed geslapen had, heb ik hem wat langer laten liggen. We hebben hem een half uur later naar de Peuterspeelzaal gebracht en zijn daarna boodschappen gaan doen. Ook zijn we bij Coppelmans geweest om een cadeautje voor tante Willy te kopen. We zijn door de kerstshow gewandeld, waar Laura haar ogen heeft uitgekeken. Thuis hebben we fruit gegeten en toen was het alweer tijd om Bas op te gaan halen. Na Laura’s middagdutje zijn we naar tante Willy geweest, die vandaag jarig was. Laura heeft in het begin vooral bij mij op schoot gezeten, maar na een tijdje ging ze ook bij Babs op schoot en ging ze een kijkje nemen bij Bas Venner, die op de bank een spelletje zat te doen en haar op de bank tilde, zodat ze het goed kon zien ;-). Laura vond de pepernoten erg lekker en heeft niet veel van haar avondeten gegeten… Vannacht hebben Bas en Laura allebei lekker doorgeslapen.
Op 12 november werden Bas en Laura pas rond 08.00 uur wakker, na een hele nacht doorslapen; wat een luxe! Alleen ging het nu met mij niet zo goed… ik had flink diarree en moest vaak overgeven. Alles wat ik dronk of at, kwam er meteen weer uit. Na het eten ben ik op de bank gaan liggen en hebben Bas en Laura lief gespeeld. Oma Van Aerle kwam rond 12.00 uur om de kindjes een boterham te geven en Laura in bed te leggen. Daar was ik erg blij om! Laura liet zich goed door oma in bed leggen en heeft lekker geslapen. Toen ze wakker werd, bleek dat ze flink diarree gehad had. Haar luier, romper, truitje, slaapzak en beddengoed zaten onder en oma heeft Laura in bad gedaan. Oma heeft Bas en Laura nog geholpen met hun avondeten en daarna is ze naar huis gegaan. Na het eten heeft Laura Bas zijn beker appelperzik over zich heen gegooid en moest ze weer helemaal verschoond worden.
Ook op 13 november hebben Bas en Laura uitgeslapen tot 08.30. Ik ben nog niet beter en daarom is oma Van Aerle ook vandaag gekomen. Ze heeft Laura meegenomen op de fiets om boodschappen te doen, heeft alle was gestreken, Bas en Laura een boterham gegeven en Laura in bed gelegd en er weer uitgehaald. Laura is van de bank gekukeld; eigenlijk zat dat er al een tijdje aan te komen, want ze klimt steeds op de bank en klautert en kruipt er dan overheen of laat zich achterover vallen. Ik kon haar niet opvangen, maar heb wel haar val kunnen breken. Wel heeft ze nu een blauwe plek op haar voorhoofd. Laura had vandaag 3 x flink diarree gehad. Ze heeft wel erg goed gegeten. Ze had haar eigen eten op (aardappeltjes, vissticks en broccoli) en had ook maar alvast mijn broccoli opgegeten ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative